fredag 26 oktober 2012

Det här skulle jag kunna tänka mig att göra varje dag!

Som jag har sett fram emot denna resa.  Det började kanske inte så bra, då en matförgiftning gjorde att hela resan upp till Göteborg var allt annat än angenäm. Jag checkade in på hotellet aningen likblek i ansiktet och väl uppe på rummet så fanns det inget annat att göra än att hålla tummarna för att jag skulle bli frisk så snabbt som möjligt.

06:00 ringde väckarklockan och det var dags att ladda inför torsdagens fotografering. Innan dess så vågade jag mig på en liten frukost och min mage var som tur var lugnare igen. Nere i frukosten träffade jag Blanca, den finska vinnaren. En jättego och trevlig tjej och vi hann prata en hel del innan taxin hämtade upp oss och de andra två tjejerna kl 07:15.
Mellan 07:30 och 16:00 var det sedan full fart med smink, hår, klädprovning och fotografering. Jag njöt i fulla drag hela dagen och hade fantastiskt roligt.







 
Ett backstagereportage över fotograferingen kommer att publiceras i Amelia i november samt i Kappahls modemagasin Life&Style, även det kommer ut i november.  Det är med stor förväntan jag ser fram emot resultatet.
 

Inga kommentarer: