söndag 25 november 2012

Avslutat förhållande!

Efter ett långt förhållande med SonyEricsson gick vi skilda vägar igår och jag är inte den som är den utan inledde istället direkt ett nytt förhållande med Apple. SonyEricsson har varit en trogen följeslagare ett par år nu och det ska bli intressant om Apple kan leva upp till mina förväntningar. Om jag blir lyckligare i det nya förhållandet det får vi se.
Det är alltid tungt att avsluta ett gammalt förhållande och en hel del som måste fixas och städas med. Dock känns det skönt att rensa ut ! Ut med det gamla och in med det nya helt enkelt.
 
Efter att ha gått igenom den gamla telefonlistan och raderat en del gamla ej fungerande kontakter var det dags att gå igenom bilderna och i arkivet hittade jag dessa två underbara bilder på två av mina fantastiskt fina killar. 
 

Är det på något plan som mitt och SonyEricssons förhållande har varit bra så har det varit på kamerasidan. I tid och otid, i regn och rusk och i lyckade och mindre lyckade tider har hen ställt upp i alla lägen och snällt fotograferat och filmat minnesvärda ögonblick. I mitt nya förhållande hoppas jag på samma hängivenhet och framförallt på ännu bättre skärpa och detaljrikedom.

Med dessa önskningar i tanken så är det med förväntan som jag nu välkomnar IPhone in i mitt liv.

Inga kommentarer: