torsdag 15 november 2012

Shopping med överraskande inslag



Vår fina busiga tjej


Efter jobbet åkte jag och barnen in till stan och shoppade lite. Döm om min förvåning när vi kom uppför trappan till Kappahl och jag såg XLNT-affischen med MIG på! Jisses, villken rolig överraskning! Det känns näst intill overkligt att jag frontar XLNT-avdelningen.

När väl chocken hade lagt sig hos mig så provade vi både hattar, tröjor och koftor och det blev en hel del fina inköp. När vi tröttnade på kläder så passade vi på att gå inom Nisses (varuhus med stor leksaksavdelning)  och kolla in potentiella önskelistsgrejer. Det blev en väldigt lång önskelista kan jag säga...

När vi var nöjda och klara med shoppingen och önskningar, gick vi inom Chicco och beställde lite smarrig fika. Mums vilka goda chokladbollar vi smaskade i oss!
Coolaste killen i coolaste koftan
På väg mot bilen så hände en riktigt häftig grej. Av alla människor på stan så stöter jag på Louise Flinck utanför H&M. Hennes blogg www.bigassfashion.se följer jag dagligen och jag har fått hur många snygga klädtips som helst därifrån. Louise bor i Stockholm, så att stöta på henne på vårt pyttiga "shoppingstråk" i lilla Hässleholm är näst intill omöjligt.
 
Jag har alltid haft inställningen att om jag är vän med någon på facebook eller kommenterar på någons blogg så är det också för mig självklart att hälsa på denne person på stan och dessutom gå fram och pratas vid när man träffas. En filosofi som jag faktiskt inte tror att alla människor har idag. Louise verkade ha samma inställning som mig iallafall och det är en förbaskat häftig känsla när man stöter på varandra på stan och trots att man aldrig har träffats tidigare bortsett från i cybervärlden så känns det som att man känner varandra redan! Häftigt1 Nu kommer det bli än mer roligt att följa Louise fantastiska blogg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar