onsdag 14 november 2012

Jäklar vad bra vi var idag!

Delad 1:a plats i LB:1 och en 2:a plats i LA:1 känns förbaskat bra och jag är så otroligt nöjd med Aladdin och min egen ridning idag.


Fotograf: Hanna Nathell
På framridningen till LB:1 kändes det inte helt bra och jag fick inte fram honom tillräckligt. Det blev snarare hastigt än bärigt och Aladdin hade fullt upp med att sura på övriga ekipage. Väl inne på banan uppförde han sig bra, men det blev lite spänt stundtals. Resultatet blev dock klart över godkänt med 199 poäng och 68,6 %; 1 delad förstaplats!

Till LA:1 så valde jag att gå ut och rida fram istället, då det trots att det var lite mörkt var betydligt bättre med plats och där fick jag också  Aladdin fram för skänkeln. När det var vår tur att rida in på banan kändes det kanon. Mjukt och fint och så fortsatte det hela programmet igenom. När vi red upp på medellinjen log jag i takt med varje travsteg och efter att ha hälsat kastade jag mig om Aalddin hals och klappade om honom. Jag tror han växte minst en centimeter av berömmet. Resultatet blev Person- (ekipage-)bästa på 256 poäng och 67,3 %. Det räckte till en andraplats i klassen, vilket jag är otroligt nöjd med.

Nu laddar vi om för den sista omgången som går den 9 december, och dessutom blir det LB:3 nu på söndag i Vellinge.

2 kommentarer: