måndag 23 april 2012

Dressyrtanten goes jumping

I hällregn red jag, T och M ner till klubben för att hoppa lite. Det ej så inspirerande vädret till trots så var hästarna pigga och glada när vi red ner. Aladdin såg sabeltandade tigrar överallt och när ett (enligt hans uppfattning) monster i grönt regnställ kom gående tyckte han att det var bättre att fly än illa fäkta och höll på att springa ner både Filippo och Zeidam.

Trots alla läskiga saker på vägen så kom vi helskinnade ner till klubben och kunde fortskrida våra planer som var att hoppa lite hinder. Jag har ju helt kommit bort från det här med hoppning så jag höll mig på lagom höjd dvs, 60 cm ca. Aladdin var verkligen med på noterna och bjöd på alla hinder jag styrde mot och drog sen på rejält efter varje hinder. Regnet gjorde tyvärr att mina lädertyglar blev lite väl hala så jag kände inte riktigt att jag fick igenom förhållningarna och därför blev det lite ryckig ridning stundtals men överlag var det jättekul och verkligen en adrenalinkick.

Pay´n ride HSF 2008
Som avslutning på passet hoppade jag en betydligt lättare bana med betydligt lägre hinder än vad M. och T. hoppat, men över kom vi och roligt var det. Om det anordnas någon pay´n ride på klubben i sommar ska minsann jag och Aladdin vara med bara för att det är så himla roligt, men inte på högre höjd än 70 cm. Det får räcka för en dressyrtant som mig.

Inga kommentarer: