måndag 9 april 2012

Påsklovet!

Då var detta påsklov slut och inte en enda dag har vi kunnat gå utan vinterjacka. Jag har till och med fått packa in capribyxorna i garderoben igen och ta fram jeansen. Bortsett från det kalla vädret så har det trots allt varit ett härligt lov och jag och barnen har fyllt dagarna med allt från legobygge till cykelpromenader. 

På påskafton firade vi Sebastian som fyllde 6 år. Det firades med nära och kära och en ormtårta som grädde på moset. Cykel, skateboard och lego var några av de fina sakerna som låg i presenterna. För att ytterligare känna på det faktum att vår lille kille börjar bli stor var det idag dags för inskrivning på fötbollen. På fredag börjar träningarna, måtte vädret bli varmare och bättre till dess.




En del ridning har det blivit för min del också även om stackars Aladdin är ordinerad boxvila. Efter att ha pysslat och pussat om honom så har jag ju fått möjligheten att prova på M. i stallet. En väldigt rolig möjlighet då M. och Aladdin är två väldigt olika hästar. Spännande och roligt och något jag gärna gör om igen. Mest hoppas jag dock på att Aladdins hov har läkt så pass bra att vi på onsdagens återbesök kan få ta av gipset och sätta på skor och sulor. Åh vad jag längtar tills vi är igång igen!

Inga kommentarer: