söndag 4 november 2012

Cordial Mogan Playa - hit vill vi åka igen och igen och igen...

Denna vecka på Cordial Mogan Playa i Puerto Mogan har varit helt fantastiskt.

Dagarna har spenderats vid de vackra poolområdena och varvats med promenader och besök i den så pittoreska och vackra hamnen som bara ligger ett stenkast från vårt hotell. På morgnar och kvällar har vi avnjutit en fantastisk buffé och varvat förrätter, kötträtter, fiskrätter och efterrätter av sällan skådat slag.

Flertalet gånger har vi alla i familjen utbrustit:  -Det här är livet!

På kvällarna har barnen dansat järnet i minidiscot och jag och Björn har haft lika kul av att se dem ha så fantastiskt roligt. Det är med blandade känslor vi nu gör oss iordning för den sista goda middagen här. Det ska bli skönt att komma hem och gosa med hundarna som vi alla saknar. Jag längtar också efter Aladdin och saknar hans mjuka varma mule. Å andra sidan så känner varken jag, Björn eller barnen att vi på något sätt har hunnit tröttna på solen som värmer vårt skinn när vi badar, eller de goda middagarna eller känslan att ha all tid i världen för varandra utan minsta tanke på livspussel, dagistider och arbete. Vi är alla rörande överrens om att hit vill vi återvända igen och igen och igen.

Ikväll precis innan vi åker ska jag gå ut och blicka ut, en sista gång över Puerto Mogans vackra vy och (med risk för att bli lite väl teatralisk och helt falla ur ramen, men det får ni minsann tåla)  så ska jag "take a picture with my eye and keep it in my heart. And sometimes when I´m sad I can take it out and look and it again and remember those fantastic days."

Bildbomb kommer imorgon...

Inga kommentarer: