söndag 1 augusti 2010

Är sommaren slut nu?

Idag är det den 2 augusti och sommaren går sakta mot sitt slut. Björns semester är till ända, den tropiska hettan är försvunnen och myggen är värre än någonsin. Som alltid känns det lika dystert att denna sommar snart är över men å andra sidan har det varit en riktigt härlig sommar värd att minnas.

Vädret har varit fantastiskt och flera gånger har vi varit vid Tydingesjön och njutit av 26 gradigt vatten och sol. Sebastian älskar ju att bada och detta året vågade han till och med åka vattenrutschkanan där helt själv. Felicia var lite tveksam de första gångerna till att bada överhuvudtaget men tredje gången lossnade det och hon kröp runt i vattnet som aldrig förr, totalt orädd.

Det allra roligaste denna sommar har helt klart varit att få vara hemma med barnen. Att vakna på morgonen, slå på tv:n och njuta av frukost i sängen tillsammans med barnen och sen slänga på sig kläderna och bege sig på en härlig cykeltur är underbart.

Att Sebastian också har njutit av det långa sommarlovet märks tydligt, men nu börjar sommarlovet bli lite väl långt och han klättrar bokstavligt talat på väggarna här hemma så på ett sätt ska det bli skönt när dagisstarten infinner sig. Jag hoppas bara att det ordnar sig för mig också gällande jobb till hösten.

Dagisstart blir det också för Felicia och för varje dag som går så går hon också mer och mer och blir stadigare och stadigare så förhoppningsvis så springer hon för fulla muggar om två veckor. Att Sebastian är en go unge med mycket humor vet vi redan och han ger oss många skratt varje dag. Samma ådra verkar Felicia också ha och hon är så himla medveten om vad hon kan, får och vill göra. Allt som oftast så ljuder hennes klingande skratt här hemma men ibland och lika tydligt så hörs hennes missnöje när hon inte får som hon vill. Man kan undra var hon fått det humöret ifrån?

Idag firar jag och Björn 2-årig bröllopsdag idag. Tänk att det redan gått två år sedan bröllopet. Tvåårig bröllopsdag låter lite pyttigt men om 6 dagar kan vi minsann stoltsera med att fira fjorton års förhållande och tänk jag är lika förälskad nu som då
Även om sommaren snart är slut så är det två veckor till innan det riktiga allvaret börjar och vardagen till fullo infinner sig. Så nu gäller det bara att ta tillvara på dessa sista dagar ocj njuta till fullo.

Inga kommentarer: