söndag 12 september 2010

Så var denna helg slut

Veckorna springer på som aldrig förr och nu är ännu en helg tillända. Lördagen spenderade jag och Björn i Kristianstad, barnfria tack vare gulliga svägerskan som tog hand om våra guldklimpar. Utan barnvagn och ej så tålmodiga barn var det bara att ta på sig shoppingbrillorna och ut och syna klädutbudet i stan och shoppa loss. En hel del shopping blev det både till oss själva och till barnen. Väl hemma var det bara till att byta om och packa in hela familjen och bege sig upp till syrran för att fira William som fyllde fem år i onsdags.
Vi hade verkligen gjort vårt bästa för att uppfylla hans födelsedagsönskning, vilket innebar ett komplett trumset. Naturligtvis hade vi varit snälla nog att be om föräldrarnas tillåtelse innan vi inhandlade presenten. Överväldigad och lycklig blev i alla fall reaktionen från födelsedagsgrisen, föräldrarna såg lite lagom glada ut ;)

Söndagen innebar det vanliga görat; tvätta, handla, vika tvätt, städa osv. Vilken tur att syrran kom inom och förgyllde det vardagliga görat med lite skratt. För att variera mig lite och inte helt tröttna på det vanliga görat passade jag, Sebastian och William på att klippa våra två buskar som växt till oanad höjd. Lite klipp här och där resulterade i rätt skapligt formade buskar, det blev i alla fall inte sämre än innan. Felicia och Emil satt under tiden och småbråkade i sandlådan när de inte slogs om vem som skulle sitta på förarplatsen i elbilen.

Kvällen avslutades med en härlig ridtur i Galgbacken med mycket galoppinslag och imorgon kväll blir det ett dressyrpass nere på banan.


Inga kommentarer: