tisdag 30 november 2010

Nu börjar det rulla på igen

Efter fyra veckors köksrenovering och tre veckor med feber och förkylning i huset verkar det nu äntligen gå åt rätt håll.

Köket är uppsatt, alla vitvaror monterade och handtagen monterade. Aldrig har väl spaghetti och köttfärssås smakat så gott som det gjorde idag. Kanske för att vi de senaste veckorna levt på mackor och yoggi de dagar våra nära och kära inte förbarmat sig över oss och bjudit på varm hemlagad mat. Det som är kvar att göra är uppsättning av lister samt passbitar sen är allt klart.

Gällande feber och förkylningar så började det med att Felicia för två veckor sedan blev riktigt dålig. Hög feber och förkylning som höll i sig en vecka. Efter henne följde Sebastian i samma spår, dock inte med samma höga feber. Lagom till att han började repa sig åkte Felicia på ännu en förkylning och som extra grädde på moset fick Sebastian ännu en förkylning.

Idag var första dagen på två veckor som de båda kunde gå till dagis och förhoppningsvis så har de nu byggt upp ett massivt immunförsvar mot kommande förkylningar. Jag och Björn har hittills klarat oss helskinnade men det är nog bara en tidsfråga innan vi åker på samma men jag har håller alla tummar och tår för att vi slipper det.

Nu är det ju full fart mot jul och vem har tid att vara sjuk då?

Inga kommentarer: