söndag 6 december 2009

Sista omgången av seriedressyren...

Idag var det så dags för den sista omgången av seriedressyren och efter förra gången som kändes hur bra som helst var förväntningarna höga. Framridningen gick bra och Aladdin kändes lydig och fin, t.o.m diagonalerna i galopp som vi brukar få lite byte fram på gick super. Väl inne på banan så blev det dock väldigt spänt så halva programmet gick rätt knackigt med en del missar och missförstånd. Andra halvan gick bättre och kändes riktigt bra, speciellt nöjd är jag med diagonalen i galopp som var hur stadig som helst med en fin avsaktning också.

P.g.a den knackiga inledningen blev inte heller resultatet lika bra som förra gången men 160 poäng skrapade vi ihop i alla fall. Då vi vann förra omgången och nu kom tvåa blev vi sammanlagt tvåa i klubbmästerskapet i LC:2 så det blev till att rida ärevarv i ridhuset. Oerhört roligt men samtidigt konstigt tyckte Aladdin som aldrig varit med om det tidigare. Han laddade på som tusan och var hur tossig som helst =)

Nu är det två träningar kvar denna termin sen laddar vi om inför nästa termin och siktar på nästa års klubbmästerskap, för det här med dressyr är ju faktiskt riktigt riktigt roligt :D

Klubbmästarna och vice klubbmästarna nedan i klasserna LC, LB, LA och MSV
Bilden lånad från www.hlmhastsport.se
Vår fina rosett och plakett samt protokollen

1 kommentar:

Mia sa...

Grattis :D dressyr är skit skoj, det har jag ju sagt hela tiden ;P