måndag 18 januari 2010

Vildhästar!

Efter jobbet idag susade jag ut till Aladdin för lite bus i skogen. Väl där tittade Lisa och Domino inom och undrade om jag och Aladdin ville följa med dem ut i skogen. Aladdin spetsade öronen när han hörde kompisen komma och visst ville vi följa med. Så mycket roligare för både hästar och pållar att rida ut tillsammans.

Ute i skogen verkade vi bägge sitta på två vildhästar, i och för sig två snälla vildhästar med lite brall som låg och pyste innanför sadeln. När vi släppte fram hästarna i galopp så kom all brall fram och de laddade på som bara den. Domino skuttade både framåt och i sidled och Aladdin var inte sämre han och oj vad roligt de tyckte det var. Jag och Lisa kunde inte annat än skratta åt våra galna vildhästar som definitivt behöver komma igång med lite ordentlig träning så de kan få göra av med alla uppdämd energi.

Det bästa med våra pållar är dock att hur galna och pigga de än är när det gäller bus och galopp i skogen så är de så coola när man skrittar hemåt. De bägge traskar på i skritt på långa tyglar och verkar njuta lika mycket som vi ryttare gör av en lugn och timid avslutning på en härlig bustur i skogen.

2 kommentarer:

ansj sa...

Haha, härligt =)

Fredag halv sex blir super! =D

Fiktionista sa...

Hästen verkar vara precis som sin ryttare i humöret ;D