söndag 9 maj 2010

Så onödigt!

I fredags så kunde man läsa om två hästar i Hässleholm som hittats döda i stallet. Hur kunde detta tillåtas då flera anmälningar har gjorts genom åren och många har vittnat om hur hästarna sett ut under vintrarna?

Hur fruktansvärt detta än är så hoppas jag att det i slutändan leder till något gott. Jag hoppas att jordbruksverket vaknar till, gnuggar sig i ögonen och inser att en förändring måste ske och det genast. När människan inte tar ansvar och lämnar ett djur för att dö så måste det finnas en instans som går in och stoppar vansinnet!

2 kommentarer:

Tina sa...

Usch, jag läste det oxå. FRUKTANSVÄRT! Att djuren har behövt lida under så lång tid utan att man omhändertagit dem. Förstår inte hur systemet är uppbyggt. Stackars djur!

Jonna sa...

Varje år har vi olika program på tv som går ut på att sveriges befolkning ska ringa in och skänka pengar till diverse saker. Varför inte starta ett program som går ut på att skänka pengar som ska kunna rädda djur, så då Sverige kan starta något som Djurpoliserna. De säger ju alltid att pengar inte finns till såna projekt. Men där har vi lösningen, genom att göra så, så har de ju ekonomi till det.