tisdag 4 maj 2010

Framåt

Programridning på fredag och dags att rida LB:2 igen. Denna gång ska vi minsann inte få något omslag eller byte på diagonalen. Försts gången vi red programmet fick vi ett omslag precis i övergången och på hemmatävlingen slog vi till med ett rent byte så det vore ju fasen också om vi inte denna gång kan hålla oss till vänster galopp.


Jag red på banan igår och det kändes rätt bra. På träningen i torsdags förstod Aladdin inte alls vad min vänster skänkel menade så skänkelvikningarna åt höger gick... inte alls. Igår gick det bättre och de flöt på rätt bra. Även övergången från galopp till trav på diagonalen blev rätt bra, så nu gäller det att hålla tungan rätt i mun och rida programmet på fredag så bra som möjligt.


Felicia gör framsteg här hemma och de senaste dagarna har hon börjat resa sig överallt. Gåvagnen är också populär och hon travar på rätt bra med den. Vi får se om hon börjar gå stadigt till sin födelsedag om tre veckor.


Imorgon väntar först jobb, sen 4 årskontroll med Sebastian och sen mammaträff härhemma. För tillfället väntar jag bara på att regnet ska upphöra så jag och hundarna kan ta en lång kvällspromenad.

Inga kommentarer: