söndag 14 oktober 2012

Regn, regn och mer regn!


Förra helgen visade sig hösten från sin allra bästa sida med hög frisk luft och strålande solsken. Träden visade upp sig i all sin prakt och jag njöt av den vackra synen uppifrån Aladdin breda rygg.




Denna helg har hösten inte varit lika underbar utan regnet har fallit konstant med endast variation i intensiteten. Solen gömmer sig bakom ett grått tätt sjok av moln och någon hög härlig luft känns inte av. Efter att ha spenderat hela dagen inomhus och roat oss med sällskapsspel, legobygge och lite städning höll både jag, Felicia och hundarna på att förgås av rastlöshet. När dropparna föll lite glesare klädde vi på oss och gick ut.

Vyn var kanske inte så praktfull som förra helgen men det gjorde oss inget. Vi hade det hur mysigt som helst och fina gamla Wilma viftade på svansen hela promenaden igenom. Med rosiga kinder och fuktiga kläder kom vi hem, härlig nöjda efter en mysig höstpromenad. Just när vi kom in genom carporten så började dropparna falla riktigt tungt och talrikt och Felicia utbrast: -Tack och lov att vi är hemma!

Mysigt höstregn eller inte kan diskuteras, men jag föredrar trots allt uppehåll och hoppas verkligen på att eftermiddagen som ska spenderas på hästryggen nere på Ringsjöortens ryttarförening inte kommer att innehålla en massa regn...

1 kommentar:

Rebecka sa...

Du har så fina hundar, gillar verkligen uppsynen på Wilma. Hon skulle passa som staty, kolla det här klippet i minst 45 sek så fattar du vad jag menar
http://www.youtube.com/watch?v=Mony-8DRqjk