söndag 27 januari 2008

Äntligen kom vi dit!

Ja det tog bara några månader innan vi äntligen tog oss i kragen och hälsade på Anso =S Kul var det iaf. Såg fiiina hästar och alltid lika kul att hälsa på Miggemannen=)
Väl hemma hos Anso så möttes vi av världens sötaste lilla valp, Vega. Superduperullig och superdupergullig =D Det var fullt ös på henne då vi hade med oss Tuva och Wilma=)
Alltid lika kul att snacka allt mellan himmel och jord med Anso. Mindre roligt var ju att Wilma fick CP-ryck när hon såg katterna och gnällde konstant.. till slut gav vi upp och tjejerna fick sitta i bilen. När väl det problemet var undanstökat börjar nästa. Sebbe förvandlas till ett hår av hin. Gormade och skrek och hade sig. Hann tom med att ligga på golvet och storvråla och sparka... =S Såna stunder skulle man vilja parkera även honom i bilen så man fått lite lugn och ro... Mycket imponerad över Ansos systerson och kompis som höll ut en så lång stund... efter ca 1 1/2 timme så stängde de försiktigt igen dörren till sitt rum - JAG FÖRSTÅR DEM!

Jaja.. bara att inse idag har inte varit den allra bästa dagen i Sebbes liv, men imorgon är det nya tag... då ska vi ha mysigt hela dagen och bara göra roliga saker.=D Har skjutit upp tatueraren till nästa vecka när svärisarna är hemma och kan ta Sebbe... vill inte ha med honom dit om han är på sånt humör som idag...

Snart hoppträning igen.. längtar.. fan med måste bara hitta min karaktär som jag tappat bort någonstans.. vet inte vart jag lagt den. Vill ju komma i form och gör halvhjärtade försök, men det blir inte bra.. fan vad arg man blir på sig själv =S

1 kommentar:

ansj sa...

haha ja de var tappra pojkarna =P
Jättekul att ni kom förbi! =D