fredag 5 september 2008

Cirkus!

Direkt efter jobbet idag så tog Sebbe och jag cykeln ner till idrottsplatsen för Cirkus Olympia! Något som Sebbe älskar och är otroligt fascinerad av =) Mötte upp Linda, Samuel, Therese, Moa och Maja där. Sebbe hann oturligt nog hinna bli stucken av en geting när vi stod och väntade på insläppet. Blev ordentligt svulle men med lite sockervadd så kunde vi dämpa svidandet iaf.
Då vi var ute i så god tid så fick vi första parkettplats och jag kan säga att det är så man ska sitta när man är på cirkus. Det är en helt annan känsla än att sitta uppe på bänkarna. Det visade sig vara en riktigt bra cikrus med hög klass och frsächa nummer så vi var supernöjda efter de två timmarnas underhållning. Roligt med så mycket djur, hundar, hästar, kameler, lamor, katter, gäss och en get. Mest imponerad blev jag av kattnumret, att man kan få katter att göra såna konster är väldigt imponerande. Cyklade sen hem med en mycket nöjd och trött Sebbe=)
Vid sjutiden var det sen dags att byta om och bege sig ut til stallet. Det blev en uteritt i galgbacken. Så kul att rida ut nu då Aladdin har blivit så mjuk och fin. Arbetade med galoppintervaller; öka, korta, länga osv. Jättenyttigt för flåset på oss bägge. Visst kan man rida ut ibland och bara ha det gött men tycker personligen att det ger mer om man rider i genom dem ordentligt även när man är i skogen. Grusvägar är perfekta att jobba övergångar och sidvärtsrörelser på. Tur vi hade reflexer för det blir mörkt så snabbt nu och redan på hemvägen från skogen så började det skymma... hösten är här=(
Imorgon blir det kalass för William som fyler tre år =D

1 kommentar:

ansj sa...

Åh, vad kul med cirkus! =D
Men de där förbaskade jäkla getingarna är då fan överallt, fattar inte vart alla kommer ifrån =/

mycket trist att det är så mörkt på kvällarna nu ja, jag har också fått använda reflexer flera gånger =(