fredag 9 oktober 2009

Inspirerande trots oväder!


Jag och Lisa frågade oss själva hur vi kunde vara så jäkla korkade att bege sig ut i ovädret som var igår. På väg till ridklubben överraskades vi nämligen av blåst, hällregn och kyla! Som tur var så hade min älskade man tagit hem en sprillans ny varselregnjacka, vilken kom mycket väl till pass i det obehagliga vädret.

Väl framme var vi rätt nerkylda och hästarna var dyngsura, mot ridhustaket hörde vi hur regnet skvalade utomhus. Träningen var som tur var mycket inspirerande och rolig. Vi jobbade vidare med lösgörande arbete och det kändes mycket bättre än sist. Nu jäklar red jag ordentligt och använde benen =)

När allt kändes kanon var det så dags för att jobba i galopp med avsaktningar på diagonalen.. huga! Aladdin var tvärsäker på att det skulle vara ökning istället för avsaktning. Saticken vad stark den pållen kan bli när han sätter den sidan till, jag hade värsta sjået att klara hålla honom. Det där måste vi defintivt arbeta vidare på.

Med glada miner både hos hästar och ryttare var turen hemåt så mycket mer angenäm med bra väder och varken blåst eller regn i sikte.

Imorgon väntar funktionärande på dressyrtävlingarna på klubben, hoppas vädret visar sig från den bästa sidan.

Inga kommentarer: