söndag 29 november 2009

Spretigt!

När bloggen hamnat i skymundan ett par veckor blir det lätt att inlägget blir lite spretigt, då man har så väldigt mycket att berätta. Håll tillgodo för här kommer ett oehört spretigt inlägg!

Felicia
6 månader har gått sen Felicia föddes och sen några veckor tillbaka sitter hon själv, vilket är gudomligt skönt! Nu kan man sätta henne på golvet (med en kudde bakom som skydd) och där blir hon sittandes och är helnöjd lekandes med sina leksaker. Att ligga på mage däremot ar inte alls så populärt längre. I vredesmod så kan hon dock lyfta upp hela bålen och med hjälp av sina armar hålla sig i uppe en bra stund. Än så länge sover hon bra på nätterna, vilket jag hoppas håller i sig!

Hästeriet
Nu är den värsta tiden att hålla på med hästar. Mörk, regnigt och jävligt! Blä! Det är tur att man har träningen så man tar sig i kragen och rider lite ordentligt. Det är annars lätt att man på denna tid av året slöar till sig lite och mest skrittar runt lite i mörkret. Träningen är lika kul som alltid och vi har mer och mer kunnat arbeta vidare i galoppen. Tidigare blev det ett par varv på volten sen var Aladdin slutkörd, men nu orkar han betydligt mer och vi har fortsatt arbeta med förvänd galopp. Något som är oerhört kul men lite klurigt :S

AdventsfirandeFörsta advent idag och det firades med julskyltning i Hässleholm där Sebastian strålade av lycka när han träffade tomten och överlämnade sin egenhändigt ritade önskelista. Tomten tog emot den och i utbyte fick Sebastian en julklapp - lyckan var total! Här hemma har det inhandlats nötter, clementiner och röda juleljus. Igår öppnades vindsluckan och ner bars tre bananlådor fulla med tomtar och julpynt så nu är huset julpyntat och klart och hela familjen inväntar den stundande julen med förtjusning!

Spretigt som tusan var det, men så kan det bli ibland. Nu väntar läggdags för barnen sen blir det svtplay och Globen horse Show =)

Inga kommentarer: