tisdag 3 november 2009

Vi gjorde rätt när vi döpte henne till Sol...

Ersättningen har bytts ut till gröt, barnmatsburkar och majsvälling och Felicia har hunnit bli 5 månader gammal. Så fort tiden går!

Det lilla knytet som vägde drygt 3,5 kg när hon föddes har hunnit lägga på sig ca 5 kg till och växt 17 cm på de här månaderna. Kläderna i stl 56 som hon hade när hon föddes ser verkligen pyttesmå ut nu jämfört mot de hon har nu som är i stl 68-74.

Mer fart på både armar och ben har det också blivit. Hon vänder sig runt på filten och orkar lyfta upp hela bålen när hon ligger på magen. Att rotera 180 grader i sidled är inga problem och försök till att kravla sig fram görs flera gånger per dag. Med rumpan i vädret och huvudet i golvet så trycker hon och kämpar på så hon faktiskt kan ta sig någon centimeter framåt då och då. Att plaska i badkaret och sprattla med benen i vattnet är bara en av favoritsysslorna, en annan är naturligtvis att titta på duktiga storebror och alla skojiga saker han gör. Det är de stunder som hon brister ut i de bredaste leenden och till och med kiknar av skratt ibland. Att vi valde Sol som ett av andranamnen känns verkligen passande på denna lilla solstråle.

2 kommentarer:

Sunnie sa...

Vilken liten sötnos hon är!!! SOL passar jättebra! Krama henne från mig!!!

Josefin sa...

Åh vilket fint namn!! Har hon fler mellannamn?