fredag 9 april 2010

Fattat galoppen!

2 försök, sen fattade han galoppen! Ja, inte Aladdin då utan Sebastian. Han fick ju sin nya fina cykel i förrgår och vi velade hit och dit om vi skulle sätta på stödhjul och till sist bestämde vi oss för att avvakta lite och se hur det gick utan. Det tog ungefär 30 minuter sen cyklade den lille mannen som han aldrig hade gjort något annat. Aldrig kunde jag väl tro att han skulle lära sig så fort. Det enda som är lite besvärligt är att stanna och starta så det får vi fortsätta träna på.

En annan som också fattat galoppen är Aladdin. Galoppen är numera rund och fin och väldigt behaglig att sitta i. Trots att min hjärna växelvis var på och växelvis av så fungerade galoppen riktigt bra igår. Den förvända kändes stadig och vi kunde t.o.m. vända rätt upp i galopp och behålla takt och form - roligt :D Idag blir det en lagom lugn tur i skogen tillsammans med Eleneore och Dullen.

Imorgon väntar ett fullspäckat schema från morgon till kväll. På morgonen blir det till att bege sig ner till Plagg & Traggs årliga auktion och sedan väntar födelsedagskalas för Sebastian här hemma. Innan dess måste jag bara ta mig i kragen och sätta igång med städningen...

Inga kommentarer: