onsdag 7 april 2010

Sebastian 4 år!

07:00 var frukostbrickan full av presenter, O´boy, ägg+kaviarmackor och Sebastian väcktes av min och Björns skönsång. Sebastian som i vanliga fall sover rätt tungt satte sig direkt upp i sängen och log (jag vet inte om det var för att vi sjöng så falskt eller av förväntan på presenterna )och tog itu med sin presenter. Nintendo Ds:et som vi och mormor och morfar lagt ihop till blev en succé och för tillfället har det gått varmt här i omgångar under dagen. Väldigt roligt och lite nostalgisk blir man när man spelar Super Mario.

Efter frukost packade vi in oss i bilen och styrde mot Familia där vi mötte upp farmor för att efter lite butiksbesök återigen packa in oss i bilen och bege oss till Tropicariet i Helsingborg. Besöket där var mycket uppskattat, framförallt av Felicia som satt som ett ljus i vagnen med ögon stora som tefat. Lemurungar, silkesapor och revhajar var bara några av de djur vi såg och hit åker jag gärna igen.

Efter lite god eftermiddagsfika och presentöppning hemma hos farmor var det dags att vända hemåt. Vid sextiden plingade det på dörren och där stod farmor och farfar med ett långt snöre. Snöret som löpte runt träd och utedäck genom hela trädgården var förankrat till en ny cykel! Sebastian fick knappt fram ett ord när han såg vad snöret var fäst vid, med munnen ner till hakan lyckades han bara pressa fram: WOW! Vilket härligt avslut på en mysig födelsedag!

Med riddartårta i magen och cykeltramp i benen ligger nu den lilla födelsedagsbusen och snusar gott. Det är bra han laddar upp sig lite inför lördagens kalas när det blir ännu mer presentöppning och tårtätande!

Inga kommentarer: