tisdag 25 januari 2011

Ett trängande behov av ett vakande öga

Nästa vecka sätter träningen igång och då ska det bli skönt att få lite feedback på dressyrandet. Filmade lite i veckan när jag red lite dressyr och oj vad nyttigt det är att se sig själv på film. En hel del saker finns det att jobba med under våren och jag är så taggad att komma igång ordentligt igen.

Kvalitén på filmen är inte den bästa.. men det är kanske tur ändå ;)

4 kommentarer:

Linda sa...

Kul att se. Han är läcker :-) blir det LA för er iår?

ansj sa...

Han ser riktigt stabil och stadig ut i den förvända galoppen nu =) Kul att se, jag minns när ni inte äns kunde hålla rättvänd galopp! Det har verkligen hänt massor!!!

Svårt att se detaljer på filmen, men överlag ser det stadigt och mjukt ut =) Jag hade velat se lite mer förändringar. Övergångar, trav-skritt-trav, trav-galopp-trav, galopp-trav-galopp osv. osv. och tempoväxlingar inom gångarterna.
=P

Det är såååå lätt att sitta och säga till dig vad du ska göra och tänka på när jag inte rider själv ! ;D moahahah (du får snart ge igen!)

Mittlivblandungarhundarochhastar sa...

Ingen fara Anso, bara kul med lite konstruktiv kritik. Precis de sakerna som du nämner är faktiskt det vi jobbar med hela tiden, men inte här på klippet.

Det vi defintivt måste jobba med för att ens kunnna fundera över att starta LA är ökningar och bakdelsvändningar, saker som vi (eller jag) inte är så bra på just nu.

Snart göteborg!!! :D Kram

ansj sa...

Ni kommer lätt att kunna starta La den här säsongen =)

Jaaa! Det ska bli så kul! =D
Kram!