torsdag 26 juli 2012

Solsemester!


Efter fem varma dagar i stugan har vi nu kommit hem och alla i familjen har fått både sol i sinnet och blivit bruna i skinnet. I onsdags vände dessutom vinden och vattnet började långsamt värmas upp mot betydligt trevligare temperatur än måndagens 16 grader. I torsdags visade termometern 19 grader, helt ok om det inte hade varit för maneterna. Blä!!! Barnen verkade dock inte lida av samma manetfobi som jag gör utan fångade och samlade maneter för fulla muggar.

Bortsett från manetjakt och sollapande så har veckan innehållit härliga spelkvällar tillsammans med svärföräldrarna och svägerskan.Finans, Plump och Wordfeud är några av spelen som har avnjutits i veckan. Dessutom så har vi förstås avnjutit mycket god mat också och den varmrökta laxen från Hällevik är en given favorit.
Det är alltid vemodigt att lämna stugan och det känns alltid som att sommaren är slut när man åker därifrån. För tillfället så gör jag allt jag kan för att förtränga att det på onsdag är den 1 augusti och sommaren lider mot sitt slut.. precis när den börjat.

Nog om det, nu gäller det att fortsätta leva i nuet och fånga dagen! Sommaren är här nu och det är fortfarande semester!

Inga kommentarer: