söndag 1 juli 2012

Vilken helg!

Åh vilken härlig helg det har varit!

Lördagsmorgonen började med morgonmys ute i stallet och jag och fina Aladdin hann med både hoppning, kantarellplockning och myggattacker. Efter stallet hämtade svägerskan upp mig, barnen och hundarna och sedan körde vi ut till skogen för att plocka fler kantareller. Någon större fångst blev det inte precis men trevligt hade vi. Olyckligtvis råkade Tuva sträcka sig ordentligt i skogen och linkar för tillfället runt här hemma, stackaren.

Lite lugn och ro hemma i soffan och sedan blev det dusch och och påklädning och sedan full fräs mot Familia i Hyllinge för bikini-inköp. När det var avklarat åkte vi tillbaka till Klippan och firade fina Moa och Filips födelsedag och vilken sommarkväll det blev! Vi satt ute på trädäcket till halv två på natten och skrattade och hade fantastiskt trevligt. Fler såna kvällar önskas!!!

Imorse var hela familjen sugna på sovmorgon och inte förrän efter "Sommarlov" och "Ronja Rövardotter" steg vi upp ur sängen och fixade en smarrig brunch. Pannkakor, bacon, äggröra och smörstekta kantareller stod på menyn och Sebastian undrade om vi inte kunde äta sådant till frukost varje dag. Nja... varje dag är nog till att ta i...

Med ännu en någorlunda solig dag i antågande passade jag på att sola lite innan det var dags för helgens andra kalas, Härliga syskonbarnen Linus och Emil firar 1 år respektive 3 år och med en smarrig kakbuffé och fantastisk god ormtårta hyllade vi barnen med fantastiskt fin "Jag-må-du-leva-skönsång".

Aningen slitna efter en underbart härlig helg lockar soffan ganska så mycket. Så "over and out!"

Inga kommentarer: