onsdag 9 september 2009

Felicias favorit!

Att Felicia älskar sin mamma och pappa går inte att missa - hon skiner upp och strålar som en sol så fort vi tittar på henne. Dock är det så att varken jag eller Björn kan konkurrera ut hennes absoluta favorit: Sebastian. När han visar sig spricker hon upp i ett leende som går från öra till öra och sen börjar hon jollra och ha sig.

Idag i lekparken hade jag Felicia i famnen vänd mot Sebastian och när han hoppade ner från en stor sten kom det världens kluckigaste och härligaste skratt från Felicia. Jag och Sebastian blev lika häpna bägge två. Så har hon aldrig skrattat innan. För att försäkra oss om att vi inte hört fel upprepade Sebastian sitt hopp från stenen och samma härliga kluckande skratt kom från Felicia återigen. Sebastian hoppade upp och ner fem-sex gånger till och Felicia bara fortsatte att rent ut sagt gapskratta. Underbart härligt!

Det är så härligt att se hur Sebastian riktigt växer när Felicia ler, skrattar och jollrar mot honom.Man blir varm i själen och det är bara att hoppas att denna syskonkärlek håller i sig framöver!

1 kommentar:

Sandra sa...

Visst är det härligt med syskonkärleken. Irmas största idol är Siri och det krävs inte mycket av Siri för att Irma ska kikna i skratt. =)