tisdag 1 september 2009

Vändning!

Felicia har hunnit bli tre månader och en vecka och växer så det knakar, både på längden och bredden tycker jag, precis som det ska vara med bebisar. Hon har redan börjat visa upp en del karaktärsdrag, hon är ofta glad och ler och smajlar som bara den. I nästa stund är hon väldigt upprörd och skriker med en oväntad hög stämma som förmodligen hörs ända ner till Vinslövs centrum(kan det vara ett arv från mig kanske?)

Babysittern som jag minns Sebastian gillade väldigt mycket är Felicia inte alls speciellt imponerad av. En liten stund kanske sen blir hon vansinnig och försöker åla sig ur den. Hon ligger mycket hellre på filten under babygymmet. De senaste dagarna har hon försökt vända sig på mage men inte riktigt lyckats. Idag lyckades dock hon få till den där sista biten och hamnade på mage. Lyckan blev dock inte långvarig då hon för tillfället inte alls gillar att ligga på mage. Så det var bara att hjälpa henne tillbaka på rygg, och sen började det om igen. Det är ju i och för sig viktigt att bebisar ska ligga på mage och träna rygg- och nackmuskler men när hon illvrålar och verkligen inte gillar det så får fem minuters träning på mage räcka åt gången och så får man hellre upprep det många gånger per dag.

Sebastian tycker det blir roligare och roligare med sin lillasyster och hon älskar att sitta i min famn och titta när Sebastian leker. Då smajlar hon och jollrar och allra härligast är det när hon och Sebastian tittar på varandra och de båda skiner upp i två stora leenden som går från öra till öra. Det värmer en mammas hjärta ända in till själen.

1 kommentar:

Josefin sa...

Mysigt med syskonkärlek =)