lördag 12 juni 2010

Mitt liv bland ungar, hundar och hästar

Mitt liv: Precis så roligt, fartfyllt och härligt som det kan bli med två barn, en fantastisk man och två hundar. Snart stundar ett långt härligt sommarlov. Det hade bara varit så skönt om man visste vad som händer i höst...

Ungar: Jodå, de växer så det knakar här hemma och hela tiden händer det något nytt. Sebastian har blivit en hejare på att cykla utan stödhjul och nu kan han både stanna och hoppa av själv också. Det enda som är kvar innan han blir en fullfjädrad cyklist är starten. Att koordinera de rörelser som behövs för att komma igång på cykeln sitter inte helt men snart. Skam den som ger sig. För tillfället njuter jag i fulla drag när hela familjen ger sig ut på¨cykeltur.

Även Felicia håller på att koordinera en hel del rörelser. Att ställa sig upp och stå utan att hålla sig är inga problem nu ska hon bara våga ta ett litet steg fram också men det är inte långt kvar nu.

Hundar:
Wilma håller på att göra husse galen genom att gräva nya och djupare hål överallt i gräsmattan. När hon tröttnat på den aktiviteten så passar hon på att skälla istället :S Dock räcker det med en blick från hennes sammetslena ögon och han mjuknar direkt.

Tuva ska nog börja löpa inom en snar framtid, det pips och pips och hon ser allmänt olycklig ut, ett typiskt exempel på PMS vare sig det gäller hundar eller människor.

Hästar:
Vi kämpar på med lastningen och trots motgångar som spöregn, lervälling och stormbyar så går det så sakteligen framåt. Förutom lastningen så är siktet inställt på knockoutdressyren vars första omgång går på hemmaplan nu i veckan. Jag och Aladdin ska vara med och göra vårt bästa för att laget ska kunna gå vidare till omgång 2.

Inga kommentarer: