fredag 29 juni 2012

Examen

Efter tre veckors sommarsimskola var det idag dags för examen.

 För Sebastian och kusin William har det varit en berg- och dalbanelik resa med både med- och motgångar. Den första veckan knäckte vädret nästan de båda och det slutade i kaosartad vattenvägran. Jag och syrran tog till slut vårt förnuft till fånga och lät killarna byta från utomhussimskola till inomhussimskola och sen dess har det gått spikrakt uppåt.

 William har verkligen knäckt simkoden och simmar nu bröstsim för fullt. Sebastian har inte helt ännu fått koordinationen att stämma för ben och armrörelserna men är däremot en fena på ryggsim och simmar som aldrig förr. Examensdagen till ära fick killarna och de andra 2 barnen i gruppen dessutom genomföra provet för guldfisken, vilket innebär 25m valfritt simsätt samt att dyka i vattnet. Efter några magplask klarade de provet båda två och totalt simmade de in 6 nya märken.

Att få märken är naturligtvis det yttersta beviset på att du har klarat av olika moment men den allra bästa belöningen för killarna var att få hoppa trampolin i den runda djupa bassängen samt åka vattenrutschbanan. Under tjo och tjim passade de på att växelvis åka och växelvis krama om sina fantastiska simfröknar.
Duktiga killar!

Inga kommentarer: