söndag 8 februari 2009

Graviditetens milstolpar...

Graviditet förknippas ofta med illamående, humörsvängningar och ett allt mer växande midjemått. Naturligtvis innefattas jag av också av dessa symptom men nu i vecka 24 har det mest kraftfulla symptomen av de alla infunnit sig, nämligen det här med att "boa". ¨

Enligt SAOL innebär verbet "att boa" att man bygger bo och i mitt fall innebär det istället att ändra om, fixa till och hur-mycket-planer-som-helst i vårt nuvarande hus. Så i jakten på de perfekta rummen så gick färden mot IKEA i lördags. Med alltid lika välfyllda kassar på hemvägen kändes boa-begäret aningen mättat... dock bara för en liten liten stund 55 minuter efter vi kom hem från IKEA gick istället färdne in till stan för att handla färg till Sebbes rum. Så från att ha varit ett tapetserat rum i mörkblå, flammig tapet går nu hans rum i himmelsblå färg. Mycket snygg och det ljusade upp rummet betydligt.
För att göra rummet lite mer personligt har jag via www.barnlycka.se beställt blå självlysande stjärnor som väggdekoration.

Nästa projekt blir det nya bebisrummet som ska gå i limegrön ton, även här har jag beställt väggdekorationer från www.barnlycka.se och här blir det i form av vilda djur. Visst är de söta!

Efter dessa två projekt hoppaas jatt mitt "boabegär" lugnar ner sig en aning, inte minst med tanke på ekonomin, huga... börjar man med att måla så tillkommer alltid en massa saker som man bara måste ha; nya lister, nya gardiner, ny matta... kanske ny säng.. varför inte ny bokhylla.. varför inte ett utsprång... varför inte en hel tillbyggnad eller kanske varför inte ett helt nytt hus?

2 kommentarer:

Josefin sa...

Tack, tack =) Ja de är otroligt söta! Fint du har gjort i bloggen!

Anonym sa...

gulligt att du boar :)
ha det så bra!