söndag 22 februari 2009

Ridning på hög nivå

Sportlovet har nått sitt slut och helgen hade helst spenderats i Scandinavium och därmed följt tävlingarna på plats, men egna soffan fungerar faktiskt rätt så bra också. Bra kommentatorer och repriser om man råkar slöa till lite något ögonblick.
Jag såg avtackningen av Briar i fredags kväll och ett bättre avslut på Sveriges tävlingsbanor kunde han inte ha fått. Ett närmast prickfritt program, en välförtjänt seger och fortfarande med glöden i ögat visade Briar att han är en häst utöver det vanliga.


Där en saga tar slut startar ju alltid en ny vid. Dagens Grand prix hoppning visade verkligen prov på en ny framtid när Svante Johansson och Saint Amour tog hem segern efter en rafflande grundomgång med endast fyra felfria. Omhoppningen blev minst sagt lika spännande men efter en sanbb och kanonbra ritt stod det klart att det var nykomligen som tog hem segern. .

När man ser så här fin ridning på så hög nivå blir man så otroligt inspirerad och inser hur lätt allt det svåra ser ut. Jag ska försöka ha detta i åtanke imorgon när jag och Aladdin ska ut och busa i skogarna =D

Inga kommentarer: