söndag 17 april 2011

Lite slitna

Det bästa intyget på att en fest är rolig är att gästerna vägrar gå hem. Så var fallet med gårdagens 30-års fest som vi var på och när klockan närmade sig 04:30 så var Björn klok nog att dra hem sin ohängda fru och låta värdparet få lite lugn och ro.

En aningen mindre pigga kände vi oss när vi vaknade vid tiosnåret och denna söndag har gått i slowmotion. Även barnen har varit lite sega idag och för Felicias del så har två nätter med dålig sömn p.g.a av vattenkopporna satt sina spår. Så i sällskap med filmen "Arthur och minimojerna" passade hela familjen på att ha en lugn och avslappnad söndagseftermiddag.

Vid sjutiden var det dags att ta sig i kragen och jag begav mig av till stallet för ett dressyrpass med Aladdin. På onsdag är det programridning och att rida igenom programmet en gång i alla fall innan dess kändes välbehövligt.

Passet gick bra trots de där förbaskade galoppfattningarna i höger varv som strular lite och där vi lätt får fel galopp. Jag måste vara supernoga med att lossa på yttersidan och inte hänga i innertygeln för att han ska kunna fatta rätt galopp och nu gäller det bara att hålla tungan rätt i mun på onsdag när LA programmet ska ridas upp.

Nu är det snart dags att återvinna lite missad sömn och det känns riktigt bra att det är påsklov imorgon!

2 kommentarer:

Jessica sa...

Låter som att ni hade en rolig kväll iaf! Vad tyckte Sebbe om filmen? :)

Mittlivblandungarhundarochhastar sa...

Ja det hade vi verkligen! Jodå han älskar den och har redan hunnit se den ca 20 gånger. Så det var ett mycket bra val :)