tisdag 5 augusti 2008

Tillbaka i vardagen!

Jaha, efter ett 6 månaders planering är allting över... känns lite tomt just nu men som tur är så kommer ju den underbara vardagen tillbaka igen och allt går sin gilla gång. Bjrön började jobba i måndags och själv börjar jag på fredag. Ser faktiskt fram emot att komma igång med jobbet igen, saknar mina galna elever ;)
Åkte ut till stallet vid femtiden idag och hjälpte till med det sista på storstädningen av stallet. Blev superfint och skinande rent, nästan så det känns som om man borde torka av skorna innan man går in. Aja, blir snabbt smutsigt igen när hästarna stallas in. Blev en ridtur i galgbacken idag med en otroligt laddad pålle. Sicken framåtbjudning han hade i traven, det är sån man vill ha på dressyrbanan, suck. Blev lite väl het när vi skulle galoppera och ville bara fläska på i 190 knyck... men efter lite jobb med avsaktningar och fattningar på samma raka började han äntligen lyssna och blev superfin =)
Imorgon ska jag och Sebbe åka buss! Sebbe pratar så mycket om bussar och tåg så jag lovade att vi skulle ta bussen in till stan, vilket han har tjatat om hela dagen. Sen blir det in till Ticket och boka bröllopsresan som är tänkt att bli på höstlovet... längtar =)

Inga kommentarer: