måndag 25 juni 2012

Badhus och stallet

Tack gode gud för att jag och min syster tog vårt förnuft till fånga och lät Sebastian och William byta från sommarsimskolan här i byn (utomhus) till den inne i stan(inomhus). Dagens temperatur visade nämligen på 12 grader i luften och därtill regn och blåst. Då kvittar det om det i vattnet är 24 grader, våra killar hade aldrig gått i.

Inne i badhuset låg badtemperaturen på 28 grader och luften ungefär densamma. Killarna badade som aldrig förr och William har verkligen knäckt simkoden och simmade både på rygg och mage. Man är en stolt mamma och moster när man ser de båda i vattnet. Extra skönt är det också att se att Sebastian har hittat glädjen i att bada igen, Efter förra veckans busväder och utomhussimskolan så låste det sig totalt och han ville knappt gå ner i vattnet. Nu är det andra tongångar och han hoppar gladeligen i både i det grunda och i 25 meters bassängen. 

Efter simskolan begav vi oss ut till stallet för att först och främst mocka lite då hästarna fick stå inne i natt. Tur var det då det regnade otroligt mycket hela långa natten. Efter mockningen så checkade vi alla hästarna och pysslade lite med Aladdin. Efter att ha bjudit Aladdin på äpple tyckte killarna gott att Aladdin kunde bjuda på en liten ridtur och det ställde han gärna upp på.

Efter att ha sagt adjö till Aladdin körde vi hemåt och om vädret var ok i förmiddags är det allt annat än det nu. Evigt regn och blåsande gör en galen och det är inte bara jag som blir rastlös här hemma. Idag har vi spenderat eftermiddagen inomhus och tittat på Alvin och gänget 3. Ikväll ska jag ta en tur på slingan och springa av mig all frustration över skitvädret. När fasen ska sommarvädret komma?

Inga kommentarer: