tisdag 26 juni 2012

Den 28 juni 2010

För två år sedan den 28 juni 2010 skrev jag följande inlägg :"Äntligen är sommaren här!

Efter den långa våren med regn och rusk verkar äntligen värmen ha hittat hit. Idag var det så varmt att termometern nästans svettades bort, 27 grader vid lunchtid, i skuggan... pust pust. Man kan inte annat än att njuta av vädret, men det är svårt att göra det hemma, det är på stranden som värmen verkligen kommer till sin rätt.

Imorgon visar väderprognosen att det ska bli närmare 30 grader varmt och då räcker inte barnpoolen här hemma till så istället blir det till att cykla till Frillan. Dagen till ära har Felicia fått en baddräkt, vit med jordgubbar och volanger. Att hon kommer att vilja bada imorgon vet jag med 100 & säkerhet. Här hemma har jag fullt sjå med att få henne ur barnpoolen. Hade hon fått hade hon suttit där dagarna i ända, så mycket gillar hon det.

Än så länge går hon inte utan stöd, däremot har hon blivit en riktig liten klätterapa och klättrar på allt möjligt. Sebbes små stolar klättrar hon upp i hur lätt som helst och sen står hon där och gapar om att få komma ner. Något som hon kör stenhårt med för tillfället är att skrämmas. Hon kryper i full fart mot en samtidigt som hon ska skrämmas och sen flinar hon som tusan när man låtsas att man blir rädd. Hur gulligt som helst. Om Sebbe är nummer 1 för henne så kommer inte hundarna långt efter. Hon gullar, pussar och bjuder dem på sin mat, vilket gör att hon förmodligen ligger som nummer ett på deras topplista.

Senare i veckan får det bli Tydingesjön och sen Norjeboke och om 4 dagar går Björn på semester, härligt! :)"


Felicia 2010, Sebbe ligger i vattnet och päser
Måtte det bli samma vändning av vädret detta år! Jag längtar till Tydingesjön!!!

Inga kommentarer: