måndag 9 juni 2008

Bad!

Kl 9:00 i söndags begav vi oss till Tydinge sjön. Helt ensamma på stranden och 24 grader i vattnet. Kan det bli härligare? Efter någon timme fylldes stranden på med folk som vaknat till och det plaskades och skvätte överallt. Byggde sandslott, solade och badade med Sebbe hela dagen. Jättemysig dag med en väldigt röd rygg som resultat =S, får hoppas att jag inte fjällar och det röda övergår i brunt istället.
Var inne en sväng på jobbet idag och planerade lite inför höstterminen, känner mig superinspirerad och med en massa bra planer på G. Imorgon ska Sebbe på dagis någon timme och leka av sig med kompisarna och sen blir det nog promenad med hundarna innan det är dags för sista hoppträningen för terminen. Bara 5 dagar tills vi åker på semester 1 vecka. Härligt!

Som svensklärare blir det att man läser en hel del på sin fritid, en hel del ungdomslitteratur för att vara uppdaterad. Vi har världens bästa bibliotekarie på jobbet som matar en med massa bra litteratur.
Lite boktips inför sommaren:


En underbart och omöjlig kärlekshistoria mellan människa och vampyr. Mycket bra bok som man sträckläser.

Uppföljaren till den förra. Inte lika spännande men klart godkänd.

Handlar om en ung tjej, döende i leukemi. Det enda hon vet är att hon har två saker att välja mellan – att ligga instoppad i filtar och fortsätta tyna bort, eller att leva till fullo innan hon dör. ...

Unni Drougges självbiografi. Tar tag i en från alla håll och kanter och håller fast en från början till slut.

Av John Ajvide Lindqvist som skrev Hanteringen av odöda
, en bok som etsat sig fast på min näthinna, även denna en vampyrbok. Inte alls lika gripande som ovannämnda bok, men funkar när man inte har något annat att läsa.

2 kommentarer:

ansj sa...

24 grader!? =) då hade ju till och med jag kanske lyckats bada.. =)
Jag är lite dålig på att uppdatera hästarna när allt "bara" flyter på.. =) men ska försöka bli lite bättre =)

Josefin sa...

Åh vad härligt det låter! Med sådan värme i vattnet skulle jag nog kunna gå i lite längre än bara fötterna =) Mysigt med heldag på stranden, här hemma regnar det bara just nu så vi fick nöja oss med solariesolen idag.