onsdag 11 juni 2008

Bajs på pottan!

Imorse hände det!!!
Sebbe, som sovit hos oss då han är superförkyld, vaknade och gick direkt ut till Bjrön, som var uppe, och sa: -Pappa, bajsa!
Så rätt in på pottan och där satt han själv en stund innan han kallade. Vad hade han då gjort? Jo, den lille killen hade minsann bajsat på pottan =D Att man kan bli så glad för något så hmmm... kletigt... Duktig kille så nu är det bara att fortsätta uppmuntra honom till att gå på pottan.
Sista hoppträningen igrå. Hade höga förväntningar då upplägget skulle vara att alla i tisdagsgrupperna skulle träffas kl: 18:00 och ta fram tävlingshindrena och bygga upp en tävlingsbana. Inga problem där, bortsett från att det blåste som fasen och vattenmattan knappt ville ligga på plats. När väl banan var byggd var det bara till att rida fram och sen säga vilken höjd man ville hoppa. Tyvärr blev det lite kaosartat då ingen strukturerade upp det, så det blev inte lika bra i praktiken som i teorin. Hoppade dock två rundor på Alladin som var topptunnor av blåsten. Bockade efter hindrena och var lite väl överladdad. Första rundan fick jag stanna honom och rygga för att få honom att lyssna. Hoppade dock fint. Andra rundan när han busat av sig var han jättefin och vi fick bättre flyt då jag vågade släppa honom lite mer.
Lite träningsvärk imorse när jag vaknade, bevis påa tt jag har börjat använda mina ben lite bättre ;)
Imorgon blir det av och prova brudklänningen som äntligen kommit... pirrigt... hoppas nu den passar perfekt... Sen blir det nog lite bus ute i magle med Alladin.

3 kommentarer:

ansj sa...

Grattulerar till bajset ;)

Josefin sa...

Haha, det är de som glädjeämnena som gör det! =D

ansj sa...

här behövs det ordentlig uppdatering!