lördag 7 juni 2008

VAAAARMT!!!!

Fredagen inleddes med storstädning av huset som mer liknade en jordhög än ett hus... Pust pust men fint blev det iaf=) Framåt eftermiddagen kom moster och hennes man på besök. Pratade, skrattade och grillade. Då I nu har köpt en sprillans ny fotoskrivare modell värsting fick vi ärva den "gamla", sueprfin Canon som skriver ut riktigt fina bilder. Har några förstoringar på Kät som är utskrivna där ifrån och jättefin kvalitè så nu blir det till att skriva ut bilder =)
Fick också en bröllopspresent nu då de tyvärr inte kan komma på vårt bröllop och vi inte kommer att hinna träffas innan. Blev superglad och det blev ett mycket välkommet bidrag till vår kommande smekmånadsresa=)
Kände mig lite sliten imorse... Ungefär 1 1/2 flaska för mycket vin blev det nog igår ;P men men har man barn är det inget att be för det är bara till att vara pigg och glad varje morgon även om man känner sig bakis som fasen. Vid 10-tiden begav vi oss av mot Broby och marknad. Ingen sommar utan marknader, älskar att gå och kolla på alla prylar som säljs. Sebbe fick foppatofflor med spindelmannenpin på och en blomformadvattenspridare som sprutar på alla håll och kanter och sen blev det lite annat smått och gott cokså. Man ska inte klaga nu när det är så fint väder men satan vad varmt det var att gå där så efter två timmar gav vi upp och körde hemåt.
Väl hemma var det bara till att koppla in "blomman" till vattenslangen och bada. Jättemysigt, hela familjen var dyblöta efteråt men kul var det =) Imorgon bör det av till Tydingesjön för riktigt bad. Ska bli mysigt att sola och bada.

2 kommentarer:

ansj sa...

haha ja precis så var det, och ångest efteråt.. drygt, men nu är h'lvetsdan slut och jag är hemma igen och har ju trots allt tjänat ihop lite mer pengar =P

Josefin sa...

Åh vad roligt med en foto-utskrivare! Det skulle jag också vilja ha! Blir så sällan att man framkallar nå bilder sen vi köpte digitalkameran.