fredag 21 september 2012

Äntligen fredag!

Efter fem grymt fullspäckade vardagar är det äntligen fredagkväll. Halleluja! Gud vad skönt att få glida ner i soffan tillsammans med älskade familjen och njuta av "Fångarna på fortet" och lite snarre.

Imorgon bitti blir det ett tidigt besök i stallet och jag och Aladdin ska försöka hitta tillbaka till det där härligt förtroliga samarbetet som vi hade på tävlingen för två veckor sedan. Igår på träningen hittade vi inte alls det där läget och vi motarbetade varandra snarare än samarbetade. Imorgon blir prio ett att erbjuda ett lugnt och harmoniskt stöd i munnen samt att lossa vänstersidan. Den förbaskade vänstersidan som alltid är vår akilleshäl. Måtte vi nu hitta rätt imorgon så vi hittar känslan igen och kan prestera bra i Eslöv på söndag.


Så här fina pumpor hade vi förra året. I år blev de inga alls tyvärr då plantorna dog...
Förövrigt så hoppas jag att helgen kan bjuda på lite härligt soligt höstväder så vi  kan få en chans att höststäda trädgården. Gräsmattan behöver klippas, lönnen i hundgården behöver beskäras och barnens uteleksaker behöver gås igenom. Dessutom tror jag att båda vovvarna också är lite sugna på härliga höstpromenader i helgen.

Inga kommentarer: