tisdag 20 december 2011

Gunghästolympiad

Målet med att åka ut och tävla är förstås att komma hem med en hop rosetter. Så är ju sällan fallet, men när man väl får en sådan med sig hem så är lyckan obeskrivlig.

I samband med att vi renoverade en del av huset hittade jag en gammal låda med alla mina gamla pay'n ride rosetter från Härnösandstiden och Åsbo Ponnyklubbs-tiden (2002-2005). Rosetterna i sig har inget större värde men bak på varenda en så har jag noga skrivit datum, vilken höjd/program som reds och på vilken häst. Det är riktig nostalgi att titta igenom och återuppleva gamla minnen som dressyrprogram på Charbi, ClearRoundhoppning på Vialli och Pay'n Ride på Lillkät.

Just dessa rosetter får inte längre plats att hängas fram men samtidigt vill jag inte att de ska ligga och skrota på vinden och bli musätna.

Räddningen för rosetterna blev när barnen fick syn på dem. Kort därefter anordnades käpphästmästerskapen och gunghästolympiaden här hemma. Flisans gunghäst tog hem första priset och belönades med en fin blå/vit rosett signerad Åsbo Ponnyklubb, Lillkät, 90 cm, 15/2 2005.

Inga kommentarer: